Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje

Ismeritek ezt a gyakorlati tanácsokat adó könyvet?
Jól működő segítséget nyújt a címben megfogalmazott gyereknevelési témában.
A könyvet feldolgozó Szülői Műhelyeket indítunk, melyek a könyvben leírt módszerek elsajátításában, alkalmazásában segítenek. A Műhelyekről részletesebben olvashattok a www.szuloimuhely.hu oldalon.
Szentendrei műhelyekre jelentkezés a Családiházban! A műhelybeszélgetés 6 alkalmas, egy alkalom 3-3,5 óra elfoglaltságot jelent. Igény szerint indítunk hétköznapi vagy hétvégi csoportokat, havi vagy intenzívebb rendszerességgel. Egy csoporthoz a jó munkához szükséges legalább 7 fő. A műhelyek zárt csoportokkal indulnak, részvétel mind a 6 foglalkozáson szükséges. A képzés ára a szerzők segédanyagaival együtt 5.500,- Ft alkalmanként (a 6 alkalom összesen 33.000,- Ft).

Szülői Műhely - kiscsoportos szülői tréningek az empatikus családi kommunikációért
Szülőként igyekszel hatékony és jó kapcsolatot kialakítani gyermekeiddel, de ez nem mindig sikerül? Keresed a választ, hogyan válhatsz minél jobb szülővé? Vegyél részt Te is a 30 éve világszerte népszerű módszeren alapuló "Beszélj úgy, hogy meghallgasson, hallgasd úgy, hogy elmesélje" szülői tréningsorozaton, amely végre Magyarországon is elérhető!

Te is találkoztál már makacs hallgatással, vagy érezted úgy, hogy elszakad a cérna, mert bármit mondasz gyermekednek az falra hányt borsó?
Ha szülőként néha tanácstalan vagy, és nem tudod hová fordulj segítségért, vagy ha érdekelne egy olyan módszer, amellyel szülő-gyermek kapcsolatodat örömtelibbé, és mindkét fél számára boldogabbá teheted, akkor jelentkezz szülői tréningjeinkre, ahol választ kapsz arra:

· Hogyan segíts gyermekeidnek megbirkózni az őket ért csalódásokkal, frusztrációkkal, negatív érzésekkel?
· Hogyan mutasd ki dühödet, csalódottságodat anélkül, hogy bántó lennél?
· Hogyan állíts fel határokat úgy, hogy megőrizd gyermekeid szabadságát?
· Mit tegyél büntetés helyett?
· Hogyan oldd meg a családi vitákat?
· Hogyan alakítsd ki gyermekeid felelősségérzetét és fejleszd önálló problémamegoldó készségét?
· Hogyan motiváld őket?
A 6 alkalomból álló tréningsorozatunkat rugalmas időbeosztással havi 1 alkalommal tartjuk!  Jelentkezés és további részletes információ  www.szuloimuhely.hu, e-mail: info@szuloimuhely.hu vagy telefon: 06-70-555-4217